Biodata Penuh Alif Satar 2019

Biodata Alif Satar ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Alif Satar  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama isteri daripada Alif Satar juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Alif Satar jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni. ( Baca juga : Biodata Penuh Hafidz Roshdi )

Biodata Penuh Alif Satar 2016

Gambar - gambar Alif Satar memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan pelakon kacak yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat alif satar wiki, alif satar akhiri penantianku chord lirik lyrics, alif satar cukup indah chord guitar, download lagu alif satar nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Alif Satar juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Alif Satar apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

Biodata profile Alif Satar 2016

gambar Alif Satar dan isteri

Profil Alif Satar yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam pelakon kegemaran korang yang memang sangat tampan dan sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama / filem yang Alif Satar lakonkan.

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

Inilah Biodata Penuh Alif Satar :

Nama Penuh         : Muhammad Alif Bin Mohd Satar
Nama Komersial    : Alif Satar
Tempat lahir          : Kuala Lumpur
Tarikh lahir           : 19 September 1990
Nama Isteri           : Sha Dila Halid
Anak                    : Alisha Anugerah
Bapa                      : Mohamed Satar
Ibu                        : Nor Hafiza
Agama                  : Islam
Adik Beradik         : 4 adik beradik
Kerjaya                 : Penyanyi, Pelakon, Pengacara, Penulis
Akaun Instagram   :@alifsatar

Lakonan Drama Televisyen :

- Dia Semanis Honey
- Tundukkan Playboy Itu

Senarai Album Alif Satar :

- Nakal (2009)
- Lelaki Seperti Aku (2011)
- Definisi (2013)

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Alif Satar Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Alif Satar.

Baca juga : Biodata Mira Filzah
Baca juga : Biodata Janna Nick

Baca Juga :

Biodata Penuh Alif Satar 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin