Biodata Penuh Farah Fauzana 2019

Biodata Farah Fauzana ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Farah Fauzana  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama calon suami daripada Farah Fauzana juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Farah Fauzana jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni. ( Baca juga : Biodata Ungku Hariz )

Biodata Penuh Farah Fauzana 2016

Gambar Farah Fauzana memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan pelakon comel yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, fara fauzana sudah ada kekasih, farah fauzana dan suami, fara fauzana bertudung, gambar bakal suami fara fauzana bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Farah Fauzana juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Farah Fauzana apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

Biodata Profile Farah Fauzana 2016

gambar Farah Fauzana bertudung 2016

Profil Farah Fauzana yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam pelakon kegemaran korang yang memang sangat cantik dan sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama / filem yang Farah Fauzana lakonkan.

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

Inilah Biodata Penuh Farah Fauzana :

Nama Penuh          : Farah Fauzana binti Mohd Fadzil
Nama Komersial    : Farah Fauzana
Agama                   : Islam
Tempat lahir           : Petaling Jaya, Selangor
Tarikh lahir             : 7 Februari 1980
Umur                     : 39 tahun (2019)
Kerjaya                  : Pelakon, Pelawak, Pengacara dan Penyampai Radio
Etnik                      : Melayu
Adik Beradik          : Mempunyai 3 orang adik beradik
Akademik             :  Sarjana Muda (Kepujian) Perhubungan Awam dari Universiti Teknologi Mara Shah Alam
Hobi                     : Memandu kereta, fotografi, bersukan dan beribadah.
Twitter                 : @realfafau
Instagram             : @therealfafau
facebook              : https://www.facebook.com/realfafau

Lakonan Drama / Telefilem :

- Renjer
- Gadis Cuci
- Dia Semanis Honeymoon
- Dia Semanis Honey Raya

Filem :

- SH3 (2004)
- Jin Notti (2009)
- Andartu Terlampau... 21 Hari Mencari Suami! (2010)
- Cinta Kura Kura (2012)
- Pontianak vs Orang Minyak (2012)
- Girlfriend Kontrak (2015)
- BoBoiBoy: The Movie (2016)

Rancangan Televisyen :

- Fara
- Trek Selebriti sebagai Artis Jemputan Astro Ria
- Karoot Komedia X Musim ke-2 Astro Warna dan Astro Mustika HD
- Anugerah Sukan Malaysia 2016 sebagai Pengacara dengan Hafizal Ahmad

Anugerah Dan Pencalonan :

- Penyampai Radio Wanita Popular ABPBH 2007-2014
- Pengacara TV Wanita Popular ABPBH 2005-2012
- Anugerah Meletop Era 2016 Hos Meletop Fara Fauzana Muzik Muzik 30 Dicalonkan

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Farah Fauzana Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Farah Fauzana.

Baca juga : Biodata Alif Satar
Baca juga : Biodata Janna Nick

Baca Juga :

Biodata Penuh Farah Fauzana 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin