Biodata Penuh Fattah Amin 2019

Biodata Fattah Amin pelakon Kapten Ejaz Fakhri Dato' Dr.Hasbullah drama Suri Hati Mr Pilot ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Fattah Amin  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama teman wanita / kekasih daripada Fattah Amin juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Fattah Amin jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni. Baca juga : Biodata Mia Ahmad.

Biodata Penuh Fattah Amin 2016

Gambar Fattah Amin memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan pelakon kacak yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, fattah amin biodata penuh, fattah amin dan isteri, fattah amin dan sherry ibrahim, fattah amin dan kekasihnya, fattah amin hensem body tinggi, fattah amin drama dengan mira filzah neelofa, fattah amin suri hati mr pilot, neelofa dan fattah amin, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Fattah Amin juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Fattah Amin apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

Biodata gambar Fattah Amin 2016

profille lengkap Fattah Amin 2016

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

gambar Fattah Amin ejaz fachri mr pilot

Profil Fattah Amin yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam pelakon kegemaran korang yang memang sangat tampan / handsome dan sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama / filem yang Fattah Amin lakonkan.

Inilah Biodata Penuh Fattah Amin :

Nama Penuh        : Abdul Fattah Bin Mohd Amin
Nama Popular      : Fattah Amin
Tempat lahir         : Setiawangsa, Kuala Lumpur
Tarikh lahir           : 14 September 1990
Umur                   : 28 Tahun (2018)
Agama                 : Islam
Tahun Aktif           : 2013 -  kini
Pendidikan            : Mahasiswa Bidang Seni di Universiti Teknologi MARA (UiTM)
Kerjaya                : Model dan Pelakon
Akaun Twitter       : @fattahamin
Akaun Facebook   : https://www.facebook.com/Fattah-Amin-1396673970561014
Akaun Instagram  : @fattahaminz

Lakonan Drama Televisyen Fattah Amin :

- Memberku Hawa
- Kerana Sarah
- Playboy Itu Suami Aku
- Cinta Jannah
- Cinta Ibadah
- Merah Bukan Jambu
- Bencinta
- Nasuha
- Plan Cinta Tak Jadi
- Hello Mr Perfect
- Cinta Dari Marikh
- Bodyguard
- Ketupat Palas Mr Handsome
- Gerak Khas 2016
- Suri Hati Mr. Pilot

Lakonan Telefilem Fattah Amin :

- Kearah Kuburmu
- Ku Kejar Cinta Ke Malaysia
- From Hater To Lover
- Asparagus
- Aku Tunggu Kau Ni
- Yang Mana Satu
- Awaklah Imam Saya
- Alien Planet Cinta
- Pelita Panjut Untuk Mertua
- Dendam Manisa
- Hello Mr Perfect Raya

Anugerah :

Juara Pencarian Hero Remaja 2011/2012

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Lengkap Fattah Amin daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Fattah Amin.

Baca juga : Biodata Ayda Jebat
Baca juga : Biodata Nelydia Senrose

Baca Juga :

Biodata Penuh Fattah Amin 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin