Biodata Penuh Hafidz Roshdi 2019

Biodata Hafidz Roshdi ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Hafidz Roshdi  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama isteri daripada Hafidz Roshdi juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Hafidz Roshdi jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni. ( Baca juga : Biodata Penuh Mira Filzah )

Biodata Penuh Hafidz Roshdi 2016

Gambar Hafidz Roshdi memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan pelakon kacak yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, Hafidz Roshdi wikipedia, Hafidz Roshdi body wallpaper, Hafidz Roshdi dan isteri, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Hafidz Roshdi juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Hafidz Roshdi apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

gambar Hafidz Roshdi 2016

profile Hafidz Roshdi

Profil Hafidz Roshdi yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam pelakon kegemaran korang yang memang sangat tampan dan sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama / filem yang Hafidz Roshdi lakonkan.

Inilah Biodata Hafidz Roshdi Penuh:

Nama Penuh          : Muhammad Hafidz bin Roshdi
Nama Komersial    : Hafidz Roshdi
Tempat lahir           : Shah Alam, Selangor
Tarikh lahir             : 13 November 1994
Isteri                      : Nurul Shuhada
Etnik                      : Melayu
Agama                   : Islam
Kerjaya                  : Pelakon
Akademik              : Management Science University di Shah Alam
Akaun Facebook     : https://www.facebook.com/hafidzrosdhi
Akaun Instagram    :@hafidz.roshdi
Akaun Twitter         : -

Lakonan Drama Televisyen :

- Baby Ana Milik Siapa?
- Ya Solihin (2015)
- Kau Aku Kita (2015)
- Aku Pilih Kamu (2015)
- Tundukkan Playboy Itu (2016)

Program Televisyen :
- Hero Remaja (2012)

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Hafidz Roshdi Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Hafidz Roshdi.

Baca juga : Biodata Selena Gomez
Baca juga : Foto Diana Pungky

Baca Juga :

Biodata Penuh Hafidz Roshdi 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin