Biodata Penuh Siti Nordiana 2019

Biodata Siti Nordiana ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Siti Nordiana  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama suami daripada Siti Nordiana juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Siti Nordiana jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni. ( Baca juga : Biodata Alif Satar )

Biodata Penuh Siti Nordiana 2016

Gambar Siti Nordiana memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan penyanyi comel yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, siti nordiana biodata, siti nordiana song, biografi siti nordiana, profile siti nordiana, Siti nordiana dan suami bercerai, siti nordiana profile, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Siti Nordiana juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Siti Nordiana apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

Profil Siti Nordiana yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam penyanyi / pelakon kegemaran korang yang memang sangat cantik dan sangat sangat berbakat ini. Nama Siti Nordiana kembali meningkat naik selepas menjuarai Gegar Vaganza musim ke 2 pada tahun 2015. Nana juga dikenali sebagai pasangan duo dengan penyanyi Achik, vokalis kumpulan spin. Siti Nordiana pernah berumahtangga dengan pelakon drama bernama Mohd Faizal Yusup pada 29 April 2006 dan bercerai pada 14 September 2009.

profil Siti Nordiana

gambar profil Siti Nordiana

Inilah Biodata Penuh Siti Nordiana :

Nama Penuh          : Siti Nordiana binti Alias
Nama Komersial    : Siti Nordiana
Tempat lahir           : Felda Sendayan, Seremban, Negeri Sembilan
Tarikh lahir             : 22 November 1984
Umur                     : 34 Tahun (2018)
Anak                      : Muhammad Rayyan Nakhaie
Agama                   : Islam
Kerjaya                  : Pelakon, Penyanyi, Ahli perniagaan
Twitter                    : @nanarayyan
Instagram               : @sitinordiana
facebook                : https://www.facebook.com/OfficialSitiNordiana

Album Solo Siti Nordiana :

- Gurindam Rindu Berkasih (1999)
- Luahan Hati Kekasih (2000)
- Bingkisan Kasih (2001)
- Pelangi (2004)
- Semakin Jelas (2011)
- Anakku Sayang (2015)

Album Duet Siti Nordiana :

- Firus (2001) bersama Syura
- Istimewa Untukmu (2003) sebagai Achik & Nana
- Benang Emas (2006) sebagai Achik & Nana

Album Kompilasi Siti Nordiana :

- The Best Of Siti Nordiana - Rintihan (2002)
- Cahaya Kekasih (2007)

Lakonan Drama :

- Wad 04
- Helah
- Nenas Dan Ikanku
- Aku Budak Minang 2
- 3 Dara Pingitan
- Anak Tengi
- Dia Semanis Honey

Filem :

- Prahara

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Siti Nordiana Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Siti Nordiana.

Baca juga : Biodata Hafidz Roshdi
Baca juga : Biodata Mira Filzah

Baca Juga :

Biodata Penuh Siti Nordiana 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin