Biodata Penuh Ungku Hariz 2019

Biodata Ungku Hariz ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Ungku Hariz  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama isteri daripada Ungku Hariz juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Ungku Hariz jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni. ( Baca juga : Biodata Siti Nordiana )

Biodata Penuh Ungku Hariz 2016

Gambar Ungku Hariz memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan pelakon kacak yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, ungku hariz polis evo, ungku hariz faizal biodata, ungku hariz dan jihan muse, ungku hariz faizal ungku mohamed fadli, ungku hariz instagram, ungku hariz wikipedia, keluarga ungku hariz, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Ungku Hariz juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Ungku Hariz apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

gambar ungku hariz dan isteri

gambar profil ungku hariz 2016

profil ungku hariz 2016

Profil Ungku Hariz yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam pelakon kegemaran korang yang memang sangat handsome dan sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama / filem yang Ungku Hariz lakonkan.

Inilah Biodata Penuh Ungku Hariz :

Nama Penuh            : Ungku Hariz Faizal Ungku Mohamed Fadli
Nama Komersial      : Ungku Hariz
Umur                        : 33 Tahun (2018)
Agama                     : Islam
Nama Isteri              : Jihan Muse
Tarikh Bernikah       : 20 Mac 2016
Kejayaan                 : Bekas Peserta Pilih Kasih Musim Kedua Program TV2
Kerjaya                   : Pelakon
Akaun Instagram     : @ungkuhariz
Akaun Twitter          : @ungkuhariz
Akaun Facebook      : -

Lakonan Drama / Filem Ungku Hariz :

- Cinta 100KG
- Polis Evo
- Ammara Batrisya
- Isteri Separuh Masa

Telefilem Ungku Hariz :

- Jihan Nak Cari Calon Suami

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Ungku Hariz Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Ungku Hariz.

Baca juga : Biodata Selena Gomez
Baca juga : Biodata Justin Bieber

Baca Juga :

Biodata Penuh Ungku Hariz 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin