Biodata Penuh Aiman Tino 2019

Biodata Aiman Tino ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Aiman Tino  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama teman wanita daripada Aiman Tino juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Aiman Tino jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni.

Biodata Penuh Aiman Tino 2016

Gambar Aiman Tino memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan penyanyi kacak yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, aiman tino profile, aiman tino instagram dan facebook, aiman tino umur, aiman tino permata cinta, aiman tino ku rela dibenci mp3 free download, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, Aiman Tino profile, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Aiman Tino juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Aiman Tino apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

Aiman Tino biodata profile

gambar profile Aiman Tino

Profil Aiman Tino yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam penyanyi muda kegemaran korang yang memang memiliki suara yang sangat sedap dan sangat sangat berbakat ini. Nama Aiman Tino mulai meningkat naik selepas lagunya yang bertajuk Ku Rela Dibenci mendapat lebih daripada 12 juta tontonan dalam masa 3 bulan di laman Youtube.

Inilah Biodata Penuh Aiman Tino :

Nama Penuh           : Mohammad Aiman bin Yusri Ishak
Nama Komersial     : Aiman Tino
Umur                       : 21 Tahun (2019)
Agama                     : Islam
Kerjaya                    : Penyanyi
Akaun Instagram     : @official_aimantino
Akaun Facebook      : https://www.facebook.com/aiman.tino
Akaun Twitter          : @aimantino98
Hobi                        : Bermain Guitar
Lagu                        : Ku Rela Dibenci
Syarikat Rakaman   : Aries Music

Senarai Lagu Aiman Tino :

- Ku Rela Dibenci
- Permata Cinta

Lirik KU RELA DIBENCI By Aiman Tino :


Ku Tertawa Kau menangis
Engkau tertawa Aku menangis
Karena dirimu Oh sayangku

Kesudahan Tiada henti
Hanya yang tinggal Didalam mimpimu
Ternanti-nanti

Sering kali Aku diuji
Air mataku Terus mengalir
Membasahi Didadaku

Hanya Ratapan Didalam hati
Semoga tercipta Kesudahan
Yang dinanti

Ku Inginku dibenci Olehmu
Agar kenangan manis
Terus terpadam Selamanya

Menghitung Menunggu mati
Agar kau Jumpa yang dinanti
Semoga Pemberianku ini
Terbaik untukmu

Tak sanggup Ku dibohongi
Ku rela Di jemput Ilahi
Kerna dia Ku sanggup pergi
Hanya disana Kekal dan abadi

*Music

Ku Inginku dibenci Olehmu
Agar kenangan manis
Terus terpadam Selamanya

Menghitung Menunggu mati
Agar kau Jumpa yang dinanti
Semoga Pemberianku ini
Terbaik untukmu

Tak sanggup Ku dibohongi
Ku rela Di jemput Ilahi
Kerna dia Ku sanggup pergi
Hanya disana Kekal dan abadi

Hanya disana Kekal dan abadi


Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Aiman Tino Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Aiman Tino.

Baca juga : Biodata Justin Bieber
Baca juga : Biodata Janna Nick

Baca Juga :

Biodata Penuh Aiman Tino 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin