Biodata Penuh Nelydia Senrose 2019

Biodata Nelydia Senrose ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Nelydia Senrose  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama teman lelaki daripada Nelydia Senrose juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Nelydia Senrose jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni. ( Baca juga : Biodata Uqasha Senrose )

Gambar Nelydia Senrose memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan pelakon comel yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Nelydia Senrose juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Nelydia Senrose apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.
biodata dan profile penuh Nelydia Senrose

Profil Nelydia Senrose yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam pelakon kegemaran korang yang memang sangat cantik dan sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama / filem yang Nelydia Senrose lakonkan.

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

biodata penuh nelydia senrose

biodata nelydia senrose

Inilah Biodata Penuh Nelydia Senrose :

Nama Penuh           : Nik Zaris Nelydia Senrose Nik Sen
Nama Komersial     : Nelydia Senrose
Agama                   : Islam
Tempat lahir           : Kota Bharu Kelantan
Tarikh lahir             : 30 Julai 1994
Keluarga               : Anak ketiga daripada tujuh beradik
Kerjaya                : Pelakon
Kacukan              : Kelantan - Siam
Akademik             : Sekolah Menengah USJ 13, Subang Jaya
Twitter                 :@NelydiaSenrose
Instagram             :@nelydiasenrose
facebook               : -

Lakonan Drama / Telefilem :

- Spa Q 1 dan 2
- Spa Qistina
- Sirah Cinta
- Datin Wannabe
- Anak Aku Artis
- Syah Jihan
- Pak Suman
- Iqra'
- Biru Cinta Di Laguna
- Hati Seorang Perempuan
- Khalifah
- Puaka Bunga Tanjung
- Friday I’m in Love
- Ahmad Durrah
- Mistik Alam Hitam
- Segenggam Api Secangkir Pelangi
- Chef Cinta
- Crush Next Door dan banyak lagi.

Filem :

- Cinderella
- Mat Tudung
- Strawberry Karipap: Sesat Di Paris
- Strawberry Karipap: Hello Gold Coast

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Nelydia Senrose Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Nelydia Senrose.

Baca Juga :

Biodata Penuh Nelydia Senrose 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin