Biodata Penuh Uqasha Senrose 2019

Biodata Uqasha Senrose ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Uqasha Senrose  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama teman lelaki daripada Uqasha Senrose juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Uqasha Senrose jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh pelakon kesukaan korang dibawah ni.

Biodata Penuh Uqasha Senrose 2016

Gambar Uqasha Senrose memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan pelakon comel yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, uqasha senrose biodata, uqasha senrose profile, uqasha senrose dan nabil, uqasha senrose dan nelydia senrose biodata wikipedia, uqasha senrose bercuti, uqasha senrose iqram dinzly, uqasha senrose buka tudung, uqasha senrose dan iqram dinzly, tarikh lahir uqasha senrose dan family suami, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Uqasha Senrose juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Uqasha Senrose apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

biodata profile uqasha senrose

Apabila korang nak cari tahu credit card comparison, best rewards credit card balance transfer, reserve hotel room bookings online, cheapest site to book hotels, book hotels cheap online, fineartprint still life modern painting, famous artists paintings, contemporary artists, watercolor art paintings, bank lending, private banking, open a bank account online, corporate savings bank, retail banking, personal bank account, bank business savings account, life insurance quotes online, international health insurance, car insurance groups, low cost car insurance comparison, cheap motor car insurance, car insurance quotes online, insurance quotes for car, short term cheap vehicle car insurance, compare online car insurance quotes agent, direct best auto car insurance, cheap car insurance quotes for young drivers, international medical insurance, commercial auto insurance, free quote for car insurance, instant new car corporate insurance quote, motor insurance quote vehicle insurance, landlord insurance, car insurers, health insurance plans policies, compare comprehensive car home vehicle insurance quotes, sports car insurance for young drivers, private health insurance, car insurance compare health insurance, cheap auto travel aa car insurance, group life travelers insurance, home motor insurance quotes
buy cheap car auto insurance online quote, life insurance companies agency, business trip travel insurance quote, best car annual travel insurance, business property insurance, medical family catastrophic health insurance providers nak admin kongsikan di lain masa.

profile uqasha senrose 2016

gambar uqasha senrose tak bertudung

Profil Uqasha Senrose yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam pelakon kegemaran korang yang memang sangat cantik dan sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama / filem yang Uqasha Senrose lakonkan.

Inilah Biodata Penuh Uqasha Senrose :

Nama Penuh           : Nik Zaris Uqasha Bt Nik Sen
Nama Komersial     : Uqasha Senrose
Tarikh Lahir            : 1 Ogos 1991
Tempat Lahir          : Kota Bahru, Kelantan
Umur                      : 27 Tahun (2018)
Agama                    : Islam
Kacukan                 : Kelantan - Siam - Thai
Nama Adik             : Nelydia Senrose dan Raysha Rizrose
Kerjaya                  : Pelakon, Model, Pramugari Air Asia
Pendidikan              : Sekolah Menengah USJ 13, Subang Jaya
Akaun Instagram    : @uqashasenrose2
Akaun Facebook     : https://ms-my.facebook.com/uqashasenrose92
Akaun Twitter         : @uqashasen


Lakonan Drama Uqasha Senrose :

- Sebenarnya Saya Isteri Dia
- Tok Abah
- Ratu Shuhada
- Kalau Itu Jodoh Kita
- Babyana
- Dan Hati Pun Berkata
- Sepahtu Reunion
- Qarin
- Sayap Jibril
- Pengembaraan Jason Murad
- Strawberry & Karipap The Series Musim Ke-2 (2015)
- Tundukkan Playboy Itu

Filem / Telefilem Uqasha Senrose :

- Bencinta
- Paku Pontianak
- Sedalam Mana Cinta
- Oops Terlebih Pulak
- Cik Puan Bibik
- Bila Hati Berbunga
- Mat Despatch Raya Sakan
- Wang atau Cinta
- Lelaki-Lelaki Dalam Hidupnya
- Jam Aju Tanpa Jarum

Rancangan Televisyen :

- Super Spontan 2014
- Super Spontan All Stars
- Spontan Boboi & Kengkawan

Teater :

- Ombak Rindu

Modelling :

- Iklan DIGI
- Coklat Cadbury
- Ajinomoto

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Uqasha Senrose Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Uqasha Senrose.

Baca juga : Gambar gambar Raline Shah
Baca juga : Biodata Mira Filzah

Baca Juga :

Biodata Penuh Uqasha Senrose 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin