Shila Lama Biodata Penuh 2019

Biodata Shila Lama ialah maklumat yang akan admin kongsikan pada hari ini penuh dengan foto profil, facebook, instagram dan twitter Shila Lama  dan juga tak tertinggal agama dan siapa nama kekasih daripada Shila Lama juga nak admin kongsikan kepada korang semua. Buat korang yang sangat meminati Shila Lama jangan sampai terlewat maklumat Biodata dan Profile Penuh Pelakon kesukaan korang dibawah ni. ( Baca juga : Biodata Penuh Sean Lee Jia Ern )

Shila Lama Biodata Penuh 2017

Gambar Shila Lama memang ramai sangat dicari di internet terutama oleh para peminatnya yang memang sangat mengidolakan Pelakon comel yang satu ni. Selain daripada foto juga para peminatnya mencari maklumat nama penuh, apa hobi, tarikh lahir, makanan kegemaran, minuman favorite, filem kegemaran, lagu dan penyanyi / band kegemaran, Shila Lama family, pasangan Shila Lama, biografi Shila Lama, profil dan latar belakang Shila Lama, gambar terbaru Shila Lama, Shila Lama wikipedia, agama shila lama, bahkan sampai nombor telefon bimbit daripada Shila Lama juga ramai dicari di dunia maya. Untuk itulah saya akan berusaha mengkongsikan sepenuh mungkin Biodata dan Profile Shila Lama apa saja yang nak korang ketahui dari pelbagai sumber yang dipercayai.

Profile Shila Lama Abdullah yang nak saya kongsikan dibawah ni akan membuat korang bertambah tahu dan mengenal lebih dalam Pelakon kegemaran korang yang memang sangat sangat berbakat ini. Kemampuan lakonannya sudah tidak diragukan lagi dengan kejayaannya melakonkan setiap peranan yang beliau mainkan di setiap drama yang Shila Lama lakonkan, meskipun saat ini sudah meninggalkan dunia hiburan.

Inilah Biodata Penuh Shila Lama :

Nama Penuh      : Nabila Shila Lama Abdullah
Nama Popular    : Shila Lama
Agama               : Islam
Kerjaya               : Pengerusi Koperasi Permodalan Mualaf Berhad

Demikianlah artikel saya mengenai Biodata Shila Lama Penuh daripada pelbagai sumber yang admin kumpulkan. Semoga dapat memberi manfaat dan pengetahuan baru mengenai pelakon idola korang, buat korang yang masih ingin tahu profile pelakon lainnya sila baca artikel lain di blog ni. Dan sekali lagi terimakasih sudah membaca Profil Shila Lama.

Baca juga : Biodata Emma Maembong
Baca juga : Biodata Uqasha Senrose

Baca Juga :

Shila Lama Biodata Penuh 2019 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Rusin